21 Mart 2021 Pazar

Cennet'le Manavgat turu.

21 Mart 2021


Cennet'le Kumluca'ya gidecektik ama Adrasan-Kumluca arası yol çalışması varmış, o yüzden o turu başka bir zamana erteledik. Onun yerine, yine uzun bir tur olsun diye Manavgat'a gidelim dedik.
Hava mis gibi, sokağa çıkma yasağından dolayı trafik de nispeten daha az olunca tur da tadından yenmez oldu.

Manavgat'a vardığımızda sayaç 75 km gösteriyordu. Ankara Simitçisi açıkmış, hemen oturup kahvelerimizi söyledik. Kahveler gelmeden yan masadan baklava ikram ettiler. Bir de baktık ki Peloton Antalya'li bisikletçiler. Kıyak çocuklar. Biz onlardan önce kalktık ama yolda bize yetişip, fırtına gibi geçtiler yanımızdan. Maşallah, hem kıyak çocuklar, hem de çok hızlılar.

Dönüşte son mola verdiğimiz benzincide, yan masada oturan 2 kişi ile muhabbet oluştu. Bizim Peloton Antalya'lı bisikletçiler de burada mola verip, bizden 5 dk önce kalkmışlar. Neyse, bir tanesi bizi kendine yakın bulup, 3-5 cümle daha kurdu biz kalkmadan. Tam giderken de güya şaka yapacak; "İyi yolculuklar, tekeriniz patlasın diyeceğim ama bu bisikletlerin tekeri de patlamaz ki." dedi ve Aksu'da Cennet'in arka tekeri patladı. Yanında yedek lastiği olduğu için çabucak değiştirip, yolumuza devam ettik.

Uncalı'ya kadar, ikinci bir patlak olursa diye Cennet'e eşlik ettim. Hazır Uncalı'ya gelmişken, Batı Çevre rampasını çıkmadan dönmedim eve.
Toplam 175 km.






















 

Hiç yorum yok: