11 Ocak 2021 Pazartesi

"Daytını geydin mi?"

11 Ocak 2021
Pazartesi.

Cumartesi-pazar ev hapsinde geçince pazartesiyi iple çektik.
Ben, iki günü de trainer antrenmanı ile geçirdiğim için havanın kapalı olmasını bahane edip, bu gün antrenmana çıkmayacaktım ama Team arayıp "Haydi" deyince tembelliği üzerimden atıverdim.



Atahan, sonunda herşeyi tamamladı en azından giysi ve aksesuar olarak.
Bir çok erkek bisikletçi, yol bisikleti giysilerine kolay alışamazlar. Bu kadar dar olması, vücudun bütün hatlarını ortaya çıkarması, hele tayt konusu aşılması zor bir engeldir. Ama arkadaşlarına ve racona uymak için sonunda pes ederler.
Şimdi yapılması gereken, bol bol antrenmandır. Bir süre sonra antrenmanlar sonuç verecek ve gerçek bir sporcu fiziğine ulaşılacaktır. O zaman da bu dar giysiler hiç de kötü durmayacaktır.



Başlarda fotoğraf çekilirken biracık göbeğimizi çekeriz, duruşumuzu ona göre ayarlarız..



Fazla kilolar verildikçe de kendimiz memnun olmaya başlarız.



Çıkılan yokuşlar, katedilen kilometreler, limitlerde kullanılan kalp, ciğer, yanıp tutuşan kaslar, hiç bir zaman boşa gitmez.



Vücudumuz geliştikçe bu sporu daha çok sever ve hatta ona aşık oluruz.



Bu spor bize bir çok sürpriz hazırlar ve sunar.



Evimizde, arabamızda göremeyeceğimiz, görsek bile bu denli hissedeneyeceğimiz doğa güzelliklerini en olmadık zamanda karşımıza çıkarır.



Yola ve pedallamaya kendimizi ne kadar kaptırmış olursak olalım, durup, bu güzellikleri sabitleyip, dostlarımızla paylaşmadan edemeyiz.


Not;
Aşağıdaki yorum yerini boş bırakmamanız ve bloğumu paylaşmanız benim için çok önemli.
Şart değil ama neden olmasın?

 

Hiç yorum yok: